Het Leerlooierij Museum Ravenstein bestaat in 2019 tien jaar. Om dit te vieren worden er speciale activiteiten georganiseerd.

De data van deze activiteiten zijn zaterdag 22 en zondag 23 juni en tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 14 en zondag 15 september.

Zaterdag 14 september 2019 van 13.00-17.00u

Puzzeltocht

Fotopuzzeltocht door Ravenstein langs de smederij, de molen en het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein. De tocht begint en eindigt bij het Leerlooierij Museum Ravenstein. Daar wordt de routebeschrijving en het antwoordenblad verstrekt. Na de tocht kunt u daar uw antwoorden controleren. Duur van de puzzeltocht is circa 1 1/2 uur.

Kucora

Leden van het Het Kunstenaars Collectief Ravenstein zijn in de stadstuin aan het werk met schilderen, beeldhouwen e.d.

Expositie

Het Klever Schuh Museum exposeert in de vitrine van het museum bijzonder schoeisel

Muziek

Het koor Cantabile uit Berghem zorgt voor muzikale omlijsting.

Poëzie

Workshop leer

Kinderen kunnen van leer iets voor zich zelf maken onder begeleiding van de dames van de werkgroep leer.

Zondag 15 september 2019 van 13.00-17.00u

Puzzeltocht

Fotopuzzeltocht door Ravenstein langs de smederij, de molen en het Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein. De tocht start en eindigt bij het Leerlooierij Museum Ravenstein. Daar worden de routebeschrijvingen en het antwoordenblad verstrekt. Na de tocht kunt u daar uw antwoorden controleren. Duur van de puzzeltocht is circa 1 1/2 uur.

Muziek

Afwisselend zorgen vanaf 14.00u  tot 16.45u Hofkapel 2.0 uit Herpen en het koor De Gezellige Noten uit Herpen voor de muzikale omlijsting.

Poëzie

Workshop leer

Kinderen kunnen van leer iets voor zich zelf maken onder begeleiding van de dames van de werkgroep leer.